ОСТАННІ НОВИНИ

Через ремонт вулиці Шевченка змінять маршрут деяких автобусів та трамваїв

Вероніка Рой

|

Через проведення ремонтних робіт з 7 березня буде перекрито вулицю Левандівську, а з 14 березня – частину вул. Шевченка. У зв’язку з цим відбудеться чимало змін у схемах руху громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію квазі-кільця.  У зв’язку з цими роботами буде багато змін у схемах руху транспорту.

Як інформують у мерії, з 7 березня змінять схему руху автобусів № 17 та № 6Н.  Маршрут № 11, який курсував з пр. Червоної Калини до Рясне 2, на період ремонтних робіт призупинить рух.

Також з 14 березня трамвайний маршрут № 7 («Погулянка» – вул. Татарбунарська) буде скорочено до церкви Анни (вул. Бенедиктовича). А автобус № 6а (пл. Галицька – Рясне 2) тимчасово припинить рух.

Крім цього з 14 березня маршрут № 49 буде змінено та збільшено випуск. Він їздитиме через вулиці Ковча, Винниця, Тунельна, Варшавська, Липинського, пр. Чорновола, пл. Різні, Бенедиктовича, Городоцька. Автобус № 47а курсуватиме без змін зі збільшеним випуском маршруток. На обидвох цих маршрутах буде додатково ще по 5 автобусів

Приміські автобусні маршрути, які курсують на Автостанцію № 4, яка знаходиться на вул. Шевченка, 105, тимчасово перенесуть на Автостанцію «Західна», що на вул. Городоцькій, 359.

Нагадаємо, 30 січня, розпочалася перша частина ремонту вул. Шевченка. Як відомо, цю вулицю ремонтуватимуть у три черги. Перша черга – це квазі-кільце, друга – ремонт від церкви св. Анни і до вул. Ярослава Мудрого, а третя черга – від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної.

Вартість ремонтних робіт першої частини становить більше 80 млн грн. Першу частину, яка передбачає ремонт квазі-кільця, буде завершено до кінця вересня 2020 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *