ОСТАННІ НОВИНИ

Попри обіцянки мерії Львова: на Сихові «по-варварськи» зрізали дерева

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 13 січня, громадська організація «Зручне місто» у Facebook опублікувала фото, на яких видно, як у Львові поблизу дитячого садочку №44 на вул. Зубрівській, 5, що у Сихівському районі, «по-варварськи» здійснили обрізку дерев, передає Львівський портал.

 

«Отака постапокаліптична картина на Зубрівській, 5, біля садочку», – написали активісти.

Як повідомила Львівському порталу начальниця міського управління екології та природніх ресурсів ЛМР Олександра Сладкова, обрізкою дерев займалися люди, котрих винайняв дитячий садок.

«Дитсадок винайняв людей, які не мають жодних знань про те, як слід доглядати за деревами. Ці роботи ми припинили, на садок буде накладено штраф», – запевнила Олександра Сладкова.

Нагадаємо, нещодавно управління екології ЛМР почало працювати над впровадженням нових стандартів догляду за деревами Львова. Найбільшої уваги буде приділено правилам догляду за кроною, зокрема, обрізкою дерев, якої навчатимуть комунальників мали б почати навчати з 12 лютого.

До кінця місяця планують винести на рішення виконавчого комітету зміни щодо поводження та догляду за деревами. За новими правилами, контролювати якість робіт, закупівель посадкових матеріалів буде управління екології. Також конкретизуватимуться правила для забудовників, які будуть отримувати дозвіл на порушення благоустрою, щоб зрізати те чи інше дерево, під час виконання будівельних робіт.

Фото: ГО “Зручне місто”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *