ОСТАННІ НОВИНИ

Фірма підлеглої Садового збудує житло на Пасічній

Наталя Дуляба

|

На вул. Пимоненка – Пасічній, неподалік «кільця ДБК», збудують ще один житловий будинок. Відповідні містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Будтранс» сьогодні, 7 лютого, затвердив виконавчий комітет Львівської міськради. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, ТзОВ «Будтранс» зводитиме багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом у на вісьмох земельних ділянках загальною площею 0,44 га. Всі вони розташовані у кооперативно-садівничому товаристві «Світанок», що на вул. Пимоненка – Пасічній.

Всі ділянки входять в зону Ж-4 – зону багатоповерхової квартальної забудови відповідно до змін, внесених у детальний план території. Категорія – землі житлової та громадської забудови.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Виконавчий комітет дозволив забудувати земельні ділянки на 40%, а також встановив, що висота житла не повинна перевищувати 29,55 м.

Майбутній будинок складатиметься із двох секцій по 7-8 поверхів. Загальна площа квартир у ньому становитиме понад 5 700 м кв. На території облаштують дитмайданчик, а також відкриту парковку на 25 місць.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Будтранс» існує з 2003 року і займається будівництвом. Його засновниками є Володимир і Оксана Садові.

Оксана Садова своєю чергою очолює комунальне підприємство міськради «Львіврембудпостач» і володіє ТзОВ «Галич-менеджмент» (діяльність ресторанів, послуги мобільного харчування).

Цікаво також, що станом на 2018 рік у ТзОВ «Будтранс» працював чоловік ще однієї посадовиці Львівської міськради – Ольги Лозинської, яка є головним спеціалістом із фінансових питань управління капітального будівництва ЛМР.

Нагадаємо, на вул. Пасічній на території кооперативно-садівничого товариства «Світанок» вже збудували один житловий комплекс. Нещодавно мерія дозволила будувати тут житло ще й фірмі власника «Галнафтогазу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *