ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилось відео підпалу автівки журналістки у Львові

|

З’явилось відео підпалу автівки журналістки Радіо Свобода у Львові Галини Терещук, повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях». Передає Радіо Свобода.

 

У розпорядженні журналістів опинилось відео, на якому невідомий чоловік підкладає до лобового скла машини журналістки пакети, підпалює їх і тікає. За даними журналістів, палій досі не затриманий, також не ідентифікована його особа.

«Враховуючи попередній досвід масового нерозкриття злочинів проти журналістів, а також те, що подружжя журналістів Терещуків писали критичні матеріали, в тому числі, про поліцію, важливо, щоб слідство перебувало на максимальному контролі з Києва. Сподіваємось найближчим часом почути публічний звіт поліції про те, яких дій було вчинено задля оперативного встановлення особи та затримання підпалювача по гарячих слідах, та які версії і мотиви злочину розглядає поліція. Очікуємо швидкого розслідування та розкриття імен замовників злочину, наскільки б впливові люди за цим не стояли», – йдеться в заяві редакції.

Журналістка Радіо Свобода Галина Терещук працює на Радіо Cвобода з 2000 року, вона відкидає побутові версії підпалу її автомобіля.

Раніше Львівський портал повідомляв, що невідомі спалили авто львівської журналістки Галини Терещук.

Львівські поліцейські відкрили кримінал через підпал авто журналістки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *