ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили ще дві амбулаторії первинної медицини

Ольга Денисяка

|

Вчора, 28 січня, у Городоцьокому  та Жовківському районах відкрили дві новозбудовані амбулаторій первинної медицини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Це дві з 43-х амбулаторій сімейної медицини у сільській місцевості, будівництво яких відбувається на Львівщині. Для кожної з 43-х нових амбулаторій закуплено службовий автотранспорт Renault Duster. Окрім того, закуплено 67 автомобілів для існуючих амбулаторій.

Вартість кожної із відкритих амбулаторій становить понад 6 мільйонів гривень. Загальна площа кожної із будівель складає понад  200 м2.

Відтак, амбулаторії забезпечуватимуть якісними медичними послугами 2,2 тис. населення з населених пунктів: с. Замок, с. Монастирок, с. Погарисько та близько тисячі мешканців з населених пунктів: с. Бартатів, с.Воля Бартатівська.

Нагадаємо, Львівська облдержадміністрація розриває угоди з підрядниками, які будують 10 медамбулаторій в області. Головною причиною є те, що виконавці критично відстають від графіку виконання робіт та працюють безвідповідально.

За минулий рік в області мали збудувати 43 амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *