ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдво за порядком на Львівщині стежитимуть майже 3000 поліцейських

Наталя Дуляба

|

Львівські правоохоронці перейшли на посилений режим роботи. Загалом на Святвечір та Різдво за дотриманням порядку на території Львівщини стежитимуть майже 3000 поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Львівській області.

 

Публічний порядок у Львові та області 6 і 7 січня забезпечуватимуть майже три тисячі правоохоронців: співробітники територіальних підрозділів поліції Львівщини, спецпризначенці, бійці батальйону «Львів», патрульні, нацгвардійці, а також курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

До завершення різдвяних свят правоохоронці на Львівщині працюватимуть у посиленому режимі. Для оперативного реагування на можливі правопорушення вже створили спеціальні поліцейські групи, а також додаткові слідчо-оперативні й мобільні вибухотехнічні групи.

«Плануючи поліцейські заходи на Львівщині, ми передбачили, що біля кожної церкви, де відбуватимуться різдвяні служби, будуть присутні поліцейські. Місця, де проводитимуться святкові заходи, зокрема центральна частина Львова та районних центрів, також патрулюватимуть посилені наряди правоохоронців», – розповів очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Він закликав громадян бути максимально уважними у місцях проведення масових заходів, а при виявленні правопорушень, негайно викликати 102.

«Хочу застерегти громадян: перебуваючи у місцях проведення масових заходів, слідкуйте за особистими речами, не зловживайте спиртним, будьте взаємоввічливими та повідомляйте поліцейських про виявлені правопорушення. Веселих свят, а ми подбаємо, щоб вони пройшли спокійно та безпечно», – додав Віконський.

Львівський портал нещодавно писав про різдвяні богослужіння у храмах Львова. Із повним графіком можна ознайомитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *