ОСТАННІ НОВИНИ

Операційна на пів мільйона. Як у 8-ій лікарні Львова відремонтували кімнату для операцій

Наталя Дуляба

|

У комунальній 8-мій міській клінічній лікарні, що на вул. Навроцького, оновили операційну кімнату. На необхідні роботи витратили пів мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

На ремонт операційної лікарня залучила відразу чотири джерела фінансування: бюджет Львова, бюджет області, а також спонсорську і ґрантову допомоги.

Загальний бюджет проєкту – 500 000 грн. Із них 200 000 грн виділили з обласного бюджету, стільки ж – із міського бюджету, ще 100 000 грн – це спонсорська та ґрантова допомоги.

Кошти із бюджету області міській комунальній лікарні вдалося отримати завдяки конкурсу мікропроєктів-2019.

«На наш проєкт звернули увагу і підтримали. Справді, подібні проєкти об’єднують. Понад 50% наших пацієнтів – це мешканці області. Ми допомагаємо усім, хто цього потребує. А зараз ми матимемо змогу ще якісніше працювати. Нам вдалось реалізувати цей проєкт і це найголовніше», – розповів ініціатор проєкту, завідувач опікового відділення 8-ї міської клінічної лікарні Василь Савчин.

Нагадаємо, Львівська обласна рада щороку проводить конкус мікропроєктів, завдяки якому громади можуть отримати фінансування на власні ініціативи. Зараз громади вже надіслали близько 2000 заявок, найбільше проєктів – освітніх. Із детальним переліком проєктів-переможців 2019 року можна ознайомитись тут.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *