ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

Соломія Головіна

|

У Львові завтра, 28 листопада, розпочне роботу Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському міському центрі зайнятості.

 

У заході візьмуть участь близько 30 роботодавців м. Львова, які запропонують пошуковцям роботи більш ніж 240 вакансій за понад 35  професіями та спеціальностями. Учасники ярмарку вакансій – пошуковці роботи зможуть пройти співбесіду з працедавцями,  ознайомитися з наявними вакансіями, які є на ринку праці м. Львова, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

У рамках Ярмарку о 10.00 год.  буде проводитись семінар  на тему: «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме». В семінарі приймуть участь представникм  ГО «Безоплатна правова допомога» та Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів. Також в учасників заходу буде можливість ознайомитись з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості.

Зауважимо, що ярмарок розпочнеться об 11:00 год.  у приміщенні Львівського міського центру зайнятості, що за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *