ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні автобус №52 курсує до Рудного (графік руху)

Андрій Котенський

|

Автобусний маршрут №52 змінив кінцеву зупинку. Від сьогодні він курсує з вулиці Варшавської, далі Городоцькою і аж до народного дому Рудного.

 

Також опубліковано оновлений графік руху, згідно яким на маршруті працюватиме 15 машин. Перший рейс із селища стартує о 06.35 годині, а останній об 21.01 год.

Натисніть на фото для збільшення

Водночас із Варшавської перший автобус виїжджає о 06.45, а останній рейс відправляється об 21.57 год.

Як раніше повідомляв Львівський портал, відповідне рішення, 15 листопада, прийняв виконавчий комітет міської ради Львова.

Відтак оновлений маршрут комунального перевізника АТП №1 виглядає таким чином: смт Рудно (вул. Шептицького) – вул. Городоцька – вул. Торгова – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Варшавська – просп. В. Чорновола – вул. Городоцька – смт Рудно (вул. Шептицького).

Зазначимо, що це вже друга зміна у схемі руху маршруток №52 за останні кілька місяців. Спочатку вони курсували із АС «Західна» до площі Різні, втім у вересні маршрут продовжили до вул. Варшавської.

Окрім 52-го автобуса у Рудно можна доїхати маршруткою №28, яка відправляється від АС 2, та ще двома приміськими автобусами №184-А і №184.

Фото: Марта Балич, Володимир Коляда, Мирослав Данидків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *