ОСТАННІ НОВИНИ

ВАКС обиратиме запобіжний захід Садовому у середу

Вероніка Рой

|

Вищий антикорупційний суд розглядатиме клопотання про обрання запобіжного заходу міському голові Львова Андрію Садовому у середу, 27 листопада. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Львова.

 

Засідання суду відбудеться о 12:15.

Як повідомляє пресслужба мерії Львова, про готовність взяти на поруки мера Львова Андрія Садового у ситуації щодо індустріального парку заявили колишні народні депутати України Олег Лаврик, Олег Березюк, Оксана Сироїд.

Як повідомляв Львівський портал, у п’ятницю Спеціоналізована антикорупційна прокуратура вручила підозру міському голові Львова Садовому у зловживанні владою у справі індустріального парку в Рясному. Пізніше стало відомо, що Антикорупційна прокуратура клопотатиме про 50 мільйонів застави для Садового. Згодом в ефірі одного з львівських телеканалів міський голова Львова заявив, що у нього немає 50 млн гривень на заставу.

Власне скандал із земельною аферою розгорівся після розслідування журналістів Львівського порталу, детальніше про всі подробиці цієї справи читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *