ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові почали працювати піскорозкидувачі, аби справитись з ожеледицею на дорогах

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 23 листопада, у зв’язку з ожеледицею на дорогах з 6:30 год. по місту працюють піскорозкидувачі. Окрім того у кожному районі двірники посипають хідники. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк розповіла, що сьогодні у Львові цілий день працюватимуть 23 піскорозкидувачі та 1700 двірників посипатимуть тротуари сіллю та піскосумішшю.

«Погодні умови складні, мінус 1 градус, навіть мінус 2 було зранку і почав падати дощ, все це моментально примерзло. О 06.30 год ранку вже падав дощ і примерзав і за 10 хв це все перетворилось у лід. В оперативному порядку виїхали машини, техніка і почали посипати дороги. Ця ситуація ускладнена тим, що дуже швидко і моментально дощ перетворювався у лід», – розповіла Ірина Маруняк.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що по території Львівської області 23 листопада збережеться на дорогах ожеледиця, місцями ожеледь.

Мерія просить усіх учасників дорожнього руху бути обережними і про надзвичайні ситуації, для оперативного реагування відповідних служб, повідомляти «Гарячу лінію міста» за тел. 15−80.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *