ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський призначив нового керівника СБУ Львівщини

Вероніка Рой

|

Президент України Володимир Зеленський призначив начальником управління Служби безпеки України у Львівській області Юрія Гончарова. Про йдеться на в указі глави держави.

 

«Призначити Гончарова Юрія Олеговича начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області», – йдеться в указі.

Зазначимо, 50-річний Юрій Гончаров є генералом-майором СБУ. Раніше обіймав посаду начальника управління Служби безпеки України в Чернігівській області.

Нагадаємо, попереднім очільником СБУ у Львівській області Олександр Бондарук. Його Володимир Зеленський призначив на цю посаду 1 липня.

За даними Антикорупційного моніторингу Львівщини, Юрій Гончаров персона для нашої області не нова, адже він працював заступником керівника Служби безпеки в нашому регіоні з квітня 2013 до квітня 2014 року.

«Саме за його вказівками, працівники СБУ блокували автомобільний та залізничний транспорт з людьми, які прямували на Майдан. Безліч активістів, котрі висловлювали позицію про підтримку революції, отримували погрози… Після цих подій Гончаров не був звільнений, та уникнув законної люстрації…», – йдеться у повідомленні Антикорупційного моніторингу Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *