ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби на Донбасі поранено сімох українських захисників

Вероніка Рой

|

Вчора, 20 листопада, поранень внаслідок обстрілів зазнали сім військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил. Про це у Facebook інформує штаб ООС.

 

Вчора збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» зафіксовано 3 ворожих обстріли.

«В той час, як Україна всіма можливими дипломатичними шляхами намагається досягнути миру, російські окупанти цинічно порушують будь-які домовленості. Так, українська сторона, на одній з ділянок, вчора двічі запитувала «Тишу» для надання допомоги пораненим. Збройні формування Російської Федерації давали на це згоду, але підступно продовжували вести вогонь по наших позиціях», – наголошують у штабі ООС.

З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат не зафіксовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *