ОСТАННІ НОВИНИ

Під час вибухів у Балаклії двоє військових загинуло, ще четверо поранені

Вероніка Рой

|

Внаслідок вибухів на військовому арсеналі в Балаклії Харківської області двоє військових загинули, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

 

«Четверо військовослужбовців ЗС України перебувають у медичних закладах. За уточненою інформацією медиків, троє з поранених — у важкому стані, один — середньої важкості. Пораненим військовослужбовцям оперативно надається фахова медична допомога у повному обсязі в медичних закладах», – зазначають у Міноборони.

Як повідомляється, військовослужбовці проводили на технічній території військової частини утилізацію встановленим порядком залишків боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати, з урахуванням всіх заходів безпеки, у спеціально обладнаному для цього місці — котловані. Для забезпечення безпеки проведення утилізації був задіяний черговий пожежний підрозділ військової частини. З 15:13 15 листопада 2019 року жодних нових вибухів на технічній території не зафіксовано.

На даний час на технічній території військової частини проводяться заходи щодо впорядкування місця проведення робіт з утилізації залишків боєприпасів та їхніх елементів.

Нагадаємо, що в ніч на 23 березня 2017 року почалися вибухи на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік від міста Балаклія Харківської області.

Фото: Генштаб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *