ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК призначила додаткові місцеві вибори у двох районах Львівщини

Наталя Дуляба

|

22 грудня у Жидачівському і Мостиському районах пройдуть додаткові місцеві вибори. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Так, на 22 грудня ЦВК призначила додаткові вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село) Жидачівського району, а також у Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) і Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі) сільських радах Мостиського району.

Ці сільради приєдналися до Гніздичівської селищної ради обʼєднаної територіальної громади Жидачівського району і Шегинівської сільської ради обʼєднаної територіальної громади Мостиського району відповідно.

Нагадаємо, що 29 грудня перші вибори пройдуть у Нежухівській ОТГ, що у Стрийському районі. Виборчий процес тут стартував у суботу, 9 листопада. Тут ЦВК вже утворила 22 територіальні одномандатні виборчі округи, а це означає, що до Нежухівської сільської ради обиратимуть 22 депутатів.

Загалом на території Львівщини утворено вже 40 ОТГ. Останні вибори в області пройшли 23 грудня минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *