ОСТАННІ НОВИНИ

Рада достроково припинила повноваження депутатки Ірини Луценко

Вероніка Рой

|

Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутат від «Європейської солідарності» Ірини Луценко за її заявою. «За» проголосували 275 нардепів Про це пише Українська правда.

 

Луценко в промові підбила підсумок своєї діяльності в парламенті за 10 років. Спікер парламенту Дмитро Разумков попросив Луценко бути лаконічнішою, тому що її промова зайняла понад 6 хвилин. Народний депутат також подякувала своїм колегам та особливо «трьом політикам, які зіграли величезну роль» на становленні її як політика.

«Юлію Володимирівну Тимошенко, яка, коли мого чоловіка режим Януковича запроторив за грати, сказала дуже твердо, взявши мене за руку: «Не бійся»… П’ятому президенту України Петру Порошенку – великому державнику, який зміг зберегти Україну…. І треті слова вдячності – моєму чоловікові Юрієві Віталійовичу Луценку, чоловіку з великої букви, борцеві який ніколи не здавався», – сказала Ірина Луценко.

Як інформував Львівський портал, Ірина Луценко подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень через стан здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *