ОСТАННІ НОВИНИ

Через незаконну добудову власнику кафе на Кривій Липі «світить» штраф 170 тис. грн

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 6 листопада, на засіданні міської адміністративної комісії розглянули протокол за незаконну добудову, що складений на власника кафе на Кривій Липі, 7. Підприємцю загрожує штраф 170 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Адміністративна комісія розглянула порушення, вчинене юридичною особою на вул. Крива Липа, 7, тут встановили металеву добудову. Розгляд справи перенесли. Порушнику загрожує штраф, у розмірі 170 тис. грн», – йдеться в повідомленні.

Також комісія розглянула протоколи, складені на власників квартир в будинку на вул. Марковича, 10 і вул. Котляревського, 37а. Вони провели заміну дерев’яних вікон на пластикові. Розгляд протоколів теж перенесли на наступне засідання.

Нагадаємо, нещодавно комісія оштрафувала на 170 тисяч гривень підприємця, який незаконно встановив скляний дашок над кафе на вулиці Січових Стрільців, 3.

За пошкодження пам’яток архітектури та несанкціоновані роботи в них фізичні особи сплачують 1700 гривень штрафу, а юридичні – до 170 000 гривень.  Все, що потрібно знати про штрафи за пошкодження пам’яток архітектури у Львові, читатйте тут.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *