ОСТАННІ НОВИНИ

Більше 40% львів’ян не задоволені роботою Садового

Наталя Дуляба

|

41% опитаних львів’ян не вважають задовільною діяльність міського голови Андрія Садового. Стільки ж мешканців невдоволені роботою Львівської міськради. Про це свідчать дані соціологічного опитування, яке протягом 4-14 жовтня проводила у Львові група «Рейтинг», повідомляє Львівський портал.

 

Діяльністю мера Львова не задоволені 41% мешканців, тоді як 51% опитаних львів’ян жодних претензій до Андрія Садового не має.

Найбільшу підтримку міському голові висловили люди віком 18-35 років, слідом йдуть львів’яни у віці 51+, найменше прихильників Садового – серед мешканців вікової категорії 36-50 років. Практично однаковим є рівень симпатиків мера як серед багатих мешканців Львова, так і серед малозабезпечених – 55% і 53% відповідно.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Майже однаково оцінили львів’яни роботу Львівської міськради: 40% опитаних вважають її задовільною, 41% – незадовільною.

Найгіршу оцінку мешканці Львова дали комунальним службам та громадському транспорту міста – 65% львів’ян погано відгукнулися про роботу комунальників.

Також 60% опитаних стверджують, що не задоволені тим, як працює громадський транспорт.

Водночас 41% мешканців вважають, що Львів розвивається у правильному напрямку, тоді як 36% висловили протилежну думку. Ще 23% львів’яни взагалі не змогли відповісти на це питання.

Стосовно розвитку України думки львів’ян склалися так: 31% вважають його правильним, натомість 43% – неправильним. Також 26% не відповіли на це запитання.

«У динаміці позитивна оцінка львів’ян щодо напрямку розвитку справ у країні зросла, а щодо міста – впала», – кажуть соціологи.

Зазначимо, що соцопитування група «Рейтинг» проводила у Львові методом формалізованого інтерв’ю (face-to-face) протягом 4-14 жовтня. Участь у ньому взяли 800 респондентів віком від 18 років. Похибка дослідження становить не більше 3,5%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *