ОСТАННІ НОВИНИ

«Ми просто повелися». Керівник хору Верьовки прокоментував виступ у «95 кварталі»

Соломія Головіна

|

Генеральний директор – художній керівник Національного заслуженого академічного українського народного хору ім. Г.Верьовки Зеновій Корінець каже, що йому незручно за виступ хору в «95 кварталі», де актори поглузували з Валерії Гонтаревої і з того, що в неї згорів будинок. Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

 

«Це був «стьоб»… Вони подзвонили, прийшли. Я не погодився спочатку з тим текстом. Але мені заперечили: тут нічого такого немає, ми тільки те й робимо, що над усіма жартуємо. У нас така програма, ви нічого такого не думайте. Ми «стібаємося» над усіма – і над президентом, і над іншими. Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний – як можна «стібатися», якщо в людини щось згоріло?.. Я, знаєте, мабуть, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно», – сказав Корінець.

Він розповів, що вперше артисти хору були запрошені до участі у виступі «95 кварталу», пропозиція надійшла тиждень тому.

«В концерті «95 кварталу» ми вперше. Ми на Майдані з ними працювали, на стадіоні, де звучали проукраїнські речі. Ми стільки позитиву вносимо у все проукраїнське. Не тільки в державних заходах беремо участь… І, зрештою, в цій пісні нічого антиукраїнського не було. Але це неприємний «стьоб» над людиною. Я тут згоден. З усіма в цьому згоден. Ми просто повелися. Я не подумав. Що тут виправдовуватися?.. Це рішення приймав я, а не колектив», – зазначив гендиректор.

Як повідомляв Львівський портал, в останньому випуску шоу «Вечірній квартал» студії «Квартал 95» гуморист Євген Кошовий разом із Національним академічним хором імені Верьовки висміяли підпал будинку колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої, заспівавши пісню-пародію «Горіла хата».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *