ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали п'яного 20-річного водія, який вчинив смертельну ДТП біля Львова

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 18 жовтня, близько 02.00 на автодорозі Київ-Чоп біля села Сокільники Пустомитівського району сталося ДТП, в якій загинула 47-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Рено Лагуна», 20-річний житель Перемишлянського району,перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пасат», яким керував 50-річний мешканець Івано-Франківської області.

Внаслідок зіткнення на місці події загинула пасажирка «Фольксвагену», 47-річна жителька Івано-Франківської області. Обидва водії та двоє пасажирів «Рено» віком 20 та 21 рік госпіталізовані.

Як повідомили Львівському порталу у Головному управлінні ДСНС Львівщини, водія «Фольксвагена» та загиблу жінку довелося деблоковувати з автомобіля за допомогою гідравлічних ножиць. Загалом до спецоперації залучили 15 рятувальників і три одиниці техніки.

Водія «Рено» затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: ДСНС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *