ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА відкликала проєкт рішення про об’єднання львівського «ОХМАТДИТу» і Чорнобильської лікарні

Вероніка Рой

|

Львівська облдержадміністрація відкликала проєкт рішення «Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області» із Львівської обласної ради. Йдеться про об’єднання двох дитячих лікарень: Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» і Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

 

«Враховуючи суспільну важливість та невідповідність інформації щодо можливої ліквідації КЗ ЛОР «ОХМАТДИТ» відкликаю проєкт рішення «Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області». Закликаю експертне середовище до широкої дискусії з цього питання для вироблення спільної та чіткої позиції», — йдеться у повідомленні Мальського.

Нагадаємо, про плани об’єднати ці два медичних заклади розповідала директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак під час відкритого інтерв’ю. У результаті такого об’єднання планували створити один потужний регіональний центр медицини дитинства.

18 вересня постійна комісія  з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту, погодили проєкт рішення обласної ради «Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *