ОСТАННІ НОВИНИ

За день роботи TruCam на Сихові патрульні затримали 23 водіїв за перевищення швидкості

Наталя Дуляба

|

Від понеділка, 30 вересня, на проспекті Червоної Калини патрульні почали вимірювати швидкість автомобілів за допомогою пристрою TruCam. Лише за один день вони склали на водіїв-порушників 23 постанови. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

«Впродовж дня поліцейські вставали у різних місцях цієї ділянки і винесли 23 постанови на порушників швидкісного режиму в межах населеного пункту. Рекордсменом першого дня на Сихові став водій на позашляховика. Вимірювач швидкості зафіксував рух автомобіля Toyota Land Cruiser у 100 км/год. Порушник має сплатити штраф 255 гривень», – йдеться у повідомленні.

Зі ще одним новим приладом TruCam патрульні запрацюють на вулиці Стрийській менш ніж за чтиждень.

Загалом протягом понеділка правоохоронці, крім Сихова, оштрафували ще 123 водії за перевищення швидкості на трасах Київ – Чоп, Львів – Шегині та Львів –Краковець.

«Перевищення швидкості є першою причиною дорожньо-транспортних пригод із потерпілими. Дотримуйтеся безпечної швидкості і пам’ятайте: на вас чекають вдома», – наголошують у патрульній поліції.

Як повідомляв Львівський портал, радари TruCam поліцейські вже використовують на таких дорогах Львівщини: М-06 Київ – Чоп, М-09 Львів – Рава-Руська, М-10 Львів – Краковець, М-10-01 Львів – Краковець (Західний обхід Львова), М-11 Львів – Шегині, а також у Львові на проспекті Чорновола, на вул. Городоцькій, вул. Шевченка і на вул. Княгині Ольги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *