ОСТАННІ НОВИНИ

На Сокальщині двоє озброєних чоловіків в масках вчинили розбійний напад на фермера-іноземця

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали двох зловмисників, котрі увірвались у будинок фермера-іноземця, який проживає в селі Сокальського району, побили його та, погрожуючи зброєю, заволоділи грошима у сумі 230 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

«У Сокальське відділення поліції вчора надійшло повідомлення про розбійний напад на фермера, котрий проживає в одному з сіл району. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, ввечері  у будинок 57-річного іноземця, фермера, увірвались двоє чоловіків, обличчя яких були закриті масками. Нападники, погрожуючи зброєю, побили господаря, заволоділи його коштами у сумі 230 тисячі гривень та втекли», – йдеться у повідомленні поліції.

Також зазначається, що до розшуку нападників були задіяний  весь особовий склад Сокальського відділення поліції та підрозділи поліції сусідніх районів. Невдовзі правоохоронці спільно з прикордонниками затримали зловмисників, котрі пересувались у мікроавтобусі «Мерседес».

«Правоохоронці вилучили у затриманих маски, предмет, схожий на травматичний пістолет та інші речові докази. Особи чоловіків встановлені – ними виявились мешканці міста Соснівка віком 34 та 39 років, один з  яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності», – додають правоохоронці.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін до дванадцяти років із конфіскацією майна. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *