ОСТАННІ НОВИНИ

Секретар РНБО Олександр Данилюк написав заяву на звільнення

Вероніка Рой

|

Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк написав заяву на звільнення з посади. Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Офісу президента.

 

«Щодо інформації про відставку Олександра Данилюка з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України повідомляємо: відповідну заяву Олександр Данилюк написав на ім’я президента України перед початком робочого візиту Володимира Зеленського до США з метою участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. Президент розгляне її після повернення до Києва», – йдеться у повідомленні.

Інформацію про відставку підвертив і сам Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook.

«Інформацію щодо заяви про мою відставку підтверджую. Лишаюся на роботі до рішення президента», – написав він.

За даними Української правди, Данилюк один з претендентів на посаду посла України у Сполучених Штатах Америки. Він один із перших приєднався до команди Зеленського під час президентської кампанії.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Олександра Данилюка секретарем РНБО 28 травня 2019 року. В уряді Володимира Гройсмана Данилюку доручили посаду міністра фінансів. На початку червня 2018 року Верховна Рада України звільнила Олександра Данилюка з посади міністра фінансів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *