ОСТАННІ НОВИНИ

Україна готує списки полонених для наступного етапу обміну

Соломія Головіна

|

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наразі готуються списки полонених і очікується наступний етап обміну. Про це він заявив під час виступу на 16-ій щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), повідомляє Укрінформ.

 

«2 вересня у нас була зустріч у «нормандському форматі» представників чотирьох країн, обговорювався весь порядок дій щодо припинення війни, повернення полонених. Зараз ми говоримо про інший етап, після наших політв’язнів, наших хлопців, після моряків. Зараз ми готуємо інші списки і чекаємо на наступний етап обміну, про це ми теж будемо домовлятися і в Мінську і Нормандському процесі», – сказав Зеленський.

Як відомо, 12 вересня у Мистецькому арсеналі в Києві розпочала роботу 16-а Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

Нагадаємо, 7 вересня в Україну в рамках обміну повернулися 35 осіб, серед яких – 24 полонені моряки та політв’язні Сенцов, Кольченко, Балух, Сущенко, Карпюк, Клих, Гриб, Євген та Артур Панови, Бекіров та Сизонович. Україна у свою чергу також видала Росії 35 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *