ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії Львова розповіли про стан постраждалих у масштабній ДТП у Кам'янка-Бузькому районі

Ольга Денисяка

|

Сьогодні вночі, 5 вересня, у міську лікарню госпіталізували 12 дітей та двоє водіїв, які постраждали у автозіткненні у Кам’янка-Бузькому районі. Стан  постраждалих стабільний, усім надають необхідну допомогу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Стан усіх дітей – задовільний, важких травм і загрози життю немає. Також госпіталізували двох водіїв автобуса. Одного з них прооперували з приводу травм грудної клітки й обох нижніх кінцівок. Його стан – ближчий до важкого, стабільний, загрози життю нема. Інший водій був госпіталізований із травмою стоп обох нижніх кінцівок, загрози його життю немає і, можливо, найближчим часом він буде виписаний зі стаціонару.

Усім постраждалим надано весь комплекс діагностичних заходів та лікування, і лікарі продовжують надавати всю необхідну медичну допомогу», –  розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Нагадаємо, мова йде про ДТП, яка сталася вчора на автодорозі Київ – Чоп. Водій автомобіля «Мерседес Віто», 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом «Неоплан» та з автомобілем «Фольксваген Джета». На момент зіткнення в автобусі перебувало 49 дітей та двоє дорослих, які проживають в Чернігівській області, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років, жителі міста Чернігів.

Внаслідок ДТП водій «Мерседеса» від отриманих травм загинув на місці події, а тринадцять пасажирів автобуса госпіталізовано з різними тілесними ушкодженнями. Водій «Фольксвагена», 22-річний мешканець міста Буськ, не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *