ОСТАННІ НОВИНИ

ДБР розслідує аварію за участі львівських патрульних, які на службовому авто збили двох жінок

Соломія Головіна

|

Слідчі ДБР у Львові розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі поліцейських, внаслідок якої травмовано двох жінок-пішоходів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДБР.

 

Як відомо, 23 серпня близько 14:40 у Львові екіпаж поліції на службовому автомобілі марки «Mitsubishi Outlander» здійснив наїзд на двох жінок, які переходили проїжджу частину вулиці. За кермом автомобіля перебував працівник патрульної поліції, який знаходився при виконанні службових обов’язків. Внаслідок ДТП пішоходам заподіяно тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких встановлюється.

Причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються слідством, проводяться відповідні експертизи. Наразі слідчі ДБР проводять огляд місця події та інші невідкладні слідчі дії.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області.

Злочин кваліфіковано за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що  спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *