Городоцький міст відкрито: водіїв закликають дотримуватися обмеження швидкості руху

Соломія Головіна

|

Міст на вул. Городоцькій вже відкрили для проїзду транспорту, однак наразі тут діють обмеженням швидкості руху. Тому водіїв просять звернути на це увагу і дотримуватися правил проїзду. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Власне ремонтні роботи з нанесення третього шару асфальту на мості на вул. Городоцькій, на ділянці від вул. Сяйво до вул. Городоцька, 172, розпочалися в понеділок, 12 серпня. Підрядна організації «Онур» залучила велику кількість техніки для оперативного проведення робіт. Проте до 14 вересня ще триватимуть додаткові роботи, під час яких можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

«Городоцький міста вже відкрито для проїзду транспорту. Дякуємо підряднику, який завдяки залученню до робіт великої кількості техніки, незважаючи на погодні умови, впродовж кількох днів виконав основні роботи з нанесення третього шафу асфальту на мості», – повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець,

Міст відкрито з обмеженням швидкості руху, адже ще триватимуть додаткові роботи. А саме, підрядна організація ТзОВ «Онур» нанесе розмітку, облаштують острівці безпеки, будуть встановлені турнікети та бар’єрне обгородження, та облаштують з’їзди на бічні вулички. На час проведення цих робіт можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту.

На завершення робіт з нанесення третього шару асфальту на Городоцькому мості передбачено 6,4 млн грн.

Раніше Львівський портал інформував про те, що через несприятливі погодні умови міст на Городоцькій не зможуть відкрити 15 серпня.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *