ОСТАННІ НОВИНИ

До 15 років тюрми «світить» злочинній групі, що займалася збутом наркотиків через Telegram

Вероніка Рой

|

Правоохоронці завершили досудове розслідування щодо злочинного угрупування в складі чотирьох осіб, які займалися збутом наркотиків, використовуючи месенджер Telegram. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури у Львівській області.

 

Встановлено, що 23-річний чоловік створив стійку організовану групу, яка діяла з березня 2018 до березня 2019 року. До її складу увійшла 26-річна уродженка Закарпатської області та 28-річний львів’янин, якому у незаконній діяльності допомагав 64-річний батько.

Вказана група осіб для обміну інформацією використовувала програмне забезпечення «Telegram». Рекламу ж наркоторговці розміщували на стінах львівських будинків. Саме так зловмисники підшукували клієнтів. Торгували, переважно, особливо небезпечним наркотичним засобом «канабіс» та психотропною речовиною «амфетамін». Наркотики ховали у так званих «закладках» на території міста.

За вчинене лиходіям загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі. Підготовче засідання у цій справі відбудеться цьогоріч у серпні в Галицькому районному суді м.Львова.

Нагадаємо, злочинну групу викрили 22 березня 2019 року. Цього ж дня правоохоронці повідомили подробиці діяльності угрупування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *