ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала ґвалтівника, який поглумився над 14-річною дівчинкою, а потім вбив

Соломія Головіна

|

Правоохоронці на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який зґвалтував та вбив 14-річну дівчину. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

 

«На Дніпропетровщині оперативниками поліції вчора був затриманий двічі раніше засуджений, 1995 р.н., який вказав місце, де він зґвалтував та вбив дівчину, 2005 р.н. У вказаному їм місці в ході проведення невідкладених слідчих дій був й виявлений труп дитини», – зазначив він.

Дівчину поліція розшукувала з 29 червня, але зникла вона ще раніше.

«Батьки не повідомляли, бо були дуже зайняті розпиванням алкогольних напоїв. На жаль, список зґвалтованих і вбитих дітей зростає кожного дня», – пояснив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендував парламенту ухвалити в цілому два законопроекти, які стосуються Єдиного реєстру педофілів та хімічної кастрації.

Раніше чималого резонансу набула історія зниклої 11-річної Дар’ї Лук’яненко із смт Іванівка Одеської області, тіло якої згодом знайшли у вигрібній ямі.

Фото: Facebook-сторінка В’ячеслава Аброськіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *