ОСТАННІ НОВИНИ

11-річну дівчинку, яка зникла майже тиждень тому, знайшли мертвою у вигрібній ямі

Соломія Головіна

|

У вигрібній ямі в одному із домоволодінь смт Іванівка Одеської області виявили ймовірно тіло 11-річної Дар’ї Лук’яненко, яка зникла 13 червня. Про це поінформували в ГУ НП у Одеській області 19 червня.

 

Також поінформовано, що власника будинку як основного підозрюваного доставили до відділку поліції для допиту.

«За ці дні була виконана колосальна робота, по крупицях щодня збирали необхідну інформацію, знайти дитину та встановити особу злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, яка дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи 13.06.2019. Ми опитали більше 2000 мешканців селища, ми провели огляд тисячі квадратних метрів місцевості… Ми всі разом прожили ці п`ять днів активних пошуків дитини з надією знайти її живою, але сьогодні ми розуміємо, що покидьок знущався та вбив дитину практично відразу після її викрадення», – написав у Facebook начальник кримінальної поліції – перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Як він повідомив у коментарі «Оbozrevatel», правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дівчинки: ним виявився 22-річний місцевий житель.

«Хлопець не вчиться і не працює, всі дні проводить за комп’ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці», – розповів Аброськін.

За словами начальника кримінальної поліції, в своїх первинних свідченнях підозрюваний сказав, що душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нiбито нічого не зробив. Потім кинув тіло в яму, а речі облив бензином і спалив.

Тіло дівчинки щойно витягли з вигрібної ями. Дитина була повністю роздягнена.

Ілюстрації: Facebook В’ячеслава Аброськіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *