ОСТАННІ НОВИНИ

Поруч із аеропортом «Львів» збудуть готель та офісний центр

Наталя Дуляба

|

Приватне підприємство «Галмодерн» збудує на вул. Любінській, 191-Б офісний центр із підземним паркінгом та готель. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 27 червня, видав виконавчий комітет Львівської міської ради. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Офісний центр та готель зведуть відразу поруч із Міжнародним аеропортом «Львів» ім. Данила Галицького. Будівництво вестимуть на двох земельних ділянках загальною площею 0,7 га, цільове призначення яких – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Ділянки належать до земель житлової та громадської забудови та входять у зону Г-2 – торгово-ділову зону відповідно до зонінгу Залізничного району.

(Натисніть на зображення для збільшення) 

Як зазначив під час обговорення секретар міськради Львова Анатолій Забарило, попередньо заплановано, що біля аеропорту буде готель всесвітньо відомої мережі Hilton.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельні ділянки на 67,5% та 46%, а також встановив, що висота будівель не повинна перевищувати 28 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, приватне підприємство «Галмодерн» зареєстроване за місцем майбутнього будівництва. Його власницею є Наталія Оношко, яка володіє ще низкою фірм. Зокрема, вона є кінцевим бенефіціаром акціонерного товариства «Адамант», що своєю чергою є співзасновником деяких дочірніх підприємств будівельної компанії «Авалон».

«Галмодерн» займається будівництвом, розмір статутного капіталу підприємства становить 100 тисяч гривень.

Як повідомляв Львівський портал, готель Hilton у Львові збираються спорудити на території Парку культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *