ОСТАННІ НОВИНИ

Як на Львівщині проходить патріотичний фестиваль «Зашків»

Вероніка Рой

|

Упродовж 14-16 червня у селі Зашків проходить вже 13-й молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків – джерело Духу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

За словами організаторів, унікальність фестивалю у тому, щоб згуртувати молодих людей, які приїжджають на батьківщину Євгена Коновальця. Одна із особливостей «Зашкова» – фестиваль є повністю безалкогольним. Впродовж заходу працюватиме «тверезий патруль», який стежитиме за дотриманням цього правила.

Під час фестивалю на гостей чекає концерт, низка спортивних та патріотичних заходів. Усі події, що проводитимуть, поєднані між собою патріотично-історичною, фольклорною та оздоровчою тематикою. Фестиваль передбачає різноманітні лекції, гутірки та дискусії, футбол. Наймолодші учасники заходу зможуть пострибати на батутах.

Також під час фестивалю презентують насичену музичну програму, зокрема лунатимуть виступи українських етно- та рок-гуртів на національно-патріотичну тематику.

Передбачений також показ військової техніки, показові виступи вихованців кінологічного навчального центру західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, виставка зброї тощо.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *