ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям, яких затримали в Бангладеш, інкримінують пограбування банкомата

Анастасія Мельник

|

Шістьом українцям, яких разом із кількома громадянами Румунії та Болгарії, затримали правоохоронці Народної Республіки Бангладеш, інкримінують пограбування банкомата у складі організованої групи та спротив представникам місцевої поліції під час затримання, передає прес-служба Адміністрації Президента.

 

29 травня шестеро друзів-спортсменів із міста Бердичева у віці від 18 до 45 років вирушили в туристичну подорож до Бангладеш. Востаннє родичі мали спілкування з ними телефоном 31 травня. З першого червня й досі зв’язатися з ними не вдавалося.

У неділю, 9 червня, заступник глави Адміністрації Президента України Кирило Тимошенко зустрівся з родичами шістьох українських громадян, які зникли під час закордонної подорожі.

На зустрічі було узгоджено, що найближчим часом до Народної Республіки Бангладеш вилітає консульська група на чолі з Олександром Громовим, першим секретарем із консульських питань Посольства України в Республіці Індія, яка на місці має детально з’ясувати ситуацію та надати необхідну допомогу, зокрема у пошуку приватного адвоката для громадян України.

Як повідомляв Львівський портал, посольство України в Індії звернулося з нотою до Міністерства закордонних справ Бангладеш з клопотанням пояснити причину затримання українських громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *