ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі імена українських військових, які потрапили в полон 22 травня

Анастасія Мельник

|

Названо імена українських військовослужбовців, які випадково потрапили на непідконтрольні українські території та потрапили в полон 22 травня. Імена полонених опублікувала у Facebook волонтер Дарина Андрусенко-Якотюк.

 

Згідно із повідомленням бойовики захопили в полон:

Ст. сержанта Беспалого Романа Володимировича (17.06.1981).

Ст. солдата Пундора Бориса Йосиповича (03.03.1965).

Ст. солдата Горяінова Максима Анатолійовича (28.07.1984).

Ст. солдата Дуванова Кіма Володимировича (25.11.1971).

Ст. солдата Корсуна Павла Юрійовича (21.06.1982).

Прапорщика Шайдова Віктора Андрійовича (27.10.1970).

Ст. солдата Геймура Олександра Юрійовича (1994).

Ст. солдата Гордійчука Юрійя Миколайовича (25.09.1982).

Волонтер розповіла, що зранку, 22 травня, вісім бійців 43 мпб «Патріот» вирушили по службових справах до ППД бригади для звірки документів по окремих взводах мпб, жодна інформація не є секретною.

Вона зауважила, що до складу екіпажу входили бійці, які проходили службу в мпб вже більше ніж два роки та кожен з хлопців має повну довіру та повагу як особового складу, так і командування.

«Дуже хочеться наголосити на тому, що жоден з військовослужбовців не мав з собою зброю та знаходився в тверезому стані. Кожен з них розумів відповідальність своєї посади.

Як сталося, що вони вирішили скоротити прокладений маршрут наразі невідомо, як і той момент чому на КПВВ в них не питали напрямку та мети поїздки на лінію розмежування.

Судячи з відео військовослужбовці дотримуючись усіх правил проходження ПП та рушили по маршруту який, на жаль, проходив через непідконтрольні території», – повідомила Дарина Андрусенко-Якотюк.

Як повідомляв Львівський портал, зранку, 22 травня, військові ЗСУ потрапили у полон на непідконтрольній Україні території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *