ОСТАННІ НОВИНИ

Порадив би пану Ганущину заспокоїтись, - Гірняк

Соломія Головіна

|

Заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк у коментарі Львівському порталу зазначив, що здивований емоційною заявою очільника облради Олександра Ганущина під час нинішнього засідання про заколот проти нього.

 

«Я був здивований. Взагалі вважаю, що деякі питання не можна виносити на ззовні. Рада працює, виконує свої певні функції, звичайно є питання політики. Звіт голови облради я отримав вчора о 14:54 год. Багато керівників фракції ставили питання про перенесення через те, що воно не готове. І все. Тому це питання не набрало голосів. А оці емоційні заяви… Я б порадив пану Ганущину заспокоїтись», – сказав Володимир Гірняк.

На питання про те, чи відомо йому про ініціативи депутатів, які згадував під час брифінгу Олександр Ганущин, щодо його призначення керівником Львівсьої ОДА, Володимир Гірняк відказав:

«Так? Я про це не в курсі. Мені звісно приємно, але є питання: «Чи я погоджуся?!».

Нагадаємо, сьогодні депутати відмовилися вносити у порядок денний питання про заслуховування звіту голови Львівської облради. Олександр Ганущин, коментуючи цю ситуацію, наголосив, що його хочуть усунути від посади. «Вони цілком серйозно задумалися над тим, щоб дочекатися, коли прийде нова «зелена влада», підкріпитися підтримкою адміністративного ресурсу та реалізовувати цю боротьбу за крісло голови ЛОР», – сказав Олександр Ганущин. При цьому він додав, що до цього причетний Володимир Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *