ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» затримали 74-річну іноземку, яка намагалась перетнути кордон з паспортом подруги

Вероніка Рой

|

Впродовж минулої доби прикордонники Мостиського загону затримали двох іноземців, які намагалися незаконно перетнути кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

В першому випадку, в пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська», під час оформлення пасажирів потягу Львів-Вроцлав, увагу інспектора привернув паспорт громадянина Туреччини. 16-річний подорожній подав на паспортний контроль спеціальний паспорт громадянина Туреччини. В ході перевірки документу було встановлено що він є частково підроблений, зокрема у документі кустарним способом було замінено обкладинку.

Згодом, в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», під час оформлення рейсового автобусу, що прямував з Кошаліна (Республіка Польща) до Львова, громадянка Польщі подала на перевірку чужий паспортний документ. 74-річна жінка, термін дії власного паспорту якої закінчився, вирішила перетинати кордон із паспортом подруги, однак інспектор виявив розбіжності.

В обох випадках іноземців не було пропущено через кордон, підготовлено документи для розгляду в суді справ щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, громадянина Туреччини буде примусово повернуто до країни походження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *