ОСТАННІ НОВИНИ

Дві українки – серед номінантів на «Оскар для блогерів»

Андрій Котенський

|

24 травня 2019 року у Каннах (Франція) вперше у світі пройде церемонія нагородження World Bloggers Awards, яка відзначить найкращих і найвпливовіших блогерів. Серед номінантів на «Оскар для блогерів» дві уродженки Львова Анна Андерс та Саша Чістова.

 

Організатори World Bloggers Awards, яку у медіа уже назвали «Оскаром для блогерів», прогнозують близько 100 мільйонів глядачів, що спостерігатимуть за цією подією наживо на сторінках своїх кумирів. На церемонії, яка відбудеться в найгарячіший період року – у часі Каннського кінофестивалю і гонки «Формула-1» – будуть присутні найуспішніші блогери світу з різноманітних сфер: від моди – до політики.

WORLDBLOGGERSAWARDS – це перша у світі церемонія нагородження найкращих блогерів у 22-ох номінаціях. Організатори церемонії вирішили об’єднати і відзначити інфлуенсерів з усього світу в різних сферах, таким чином перенісши їхній вплив та соціальний внесок на вищий рівень.

Відбуватиметься розкішна церемонія World Bloggers Awards в одному із найстаріших готелів французької рів’єри, розташованому у Каннах.

Зірковий номінант і хедлайнер заходу – Джанлука Ваккі. Є серед номінантів і дві українки – Анна Андерс та Саша Чістова.

Як раніше повідомляв Львівський портал, Переможниця конкурсу Міс Україна Всесвіт 2014 львів’янка Анна Андрес відмовилась представляти Україну на конкурсі Міс Всесвіт 2014.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *