ОСТАННІ НОВИНИ

Розкішна львів`янка відмовилась представляти Україну на конкурсі Міс Всесвіт 2014 (фото, відео)

|

Переможниця конкурсу Міс Україна Всесвіт 2014 львів’янка Анна Андрес відмовилася представляти Україну у Флориді (США), пославшись на важливі особисті обставини. Про це Львівському порталу повідомили організатори конкурсу.

За повідомленням організаторів, Анна активно готувалась до конкурсу та брала участь міжнародних заходах. Також дівчина займалась благодійністю – допомагала дітям біженців із зони АТО.

Однак, 20-річна львів`янка відмовилася від участі у конкурсі, у розпалі його підготовки. Причиною стали важливі особисті обставини дівчини, що унеможливлюють виконувати обов’язки Міс Україна Всесвіт.

За словами Анни Андрес, тепер вона вболіватиме за перемогу своєї заступниці – Діани Гаркуші.

«Я хочу подякувати усім хто за мене вболівав, підтримував і співпрацював зі мною в процесі підготовки до конкурсу … Життя непередбачуване, і нажаль, я не зможу прийняти участь у заході через важливі особисті обставини. Тому хочу передати свій титул першій віце-міс – Діані Гаркуші та побажати їй перемоги та успіху на конкурсі «Міс Всесвіт», – сказала львів’янка.

Відтак у фіналі конкурсу краси Міс Всесвіт 2014, який відбудеться 25 січня 2015 року у Флориді, представляти Україну буде перша Віце-Міс Діана Гаркуша.

Фото: Фейсбук, Вконтакте
Відео: missuu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *