ОСТАННІ НОВИНИ

Троє поліцейських погоріли на хабарі у 50 тисяч доларів США

Андрій Котенський

|

У Києві судитимуть трьох поліцейських, викритих на одержанні 50 тисяч доларів США неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

 

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою двох слідчих та одного оперуповноваженого Подільського УП ГУПН Києва в одержанні неправомірної вигоди у сумі 50 тисяч доларів США.

За версією слідства вказані особи під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного обігу прекурсорів вимагали та отримали неправомірну вигоду від підозрюваного за не притягнення його до кримінальної відповідальності та невжиття заходів щодо перешкоджання його подальшій незаконній діяльності.

На сьогодні обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Шевченківського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Першочергові та невідкладні слідчі дії у кримінальному провадженні здійснювались слідчими Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокурорів військової прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *