ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА просить Садового відтермінувати у Львові гідравлічні випробування

Соломія Головіна

|

Міську раду закликали відтермінувати проведення гідравлічних випробувань теплових мереж Львова. Про це сьогодні, 6 травня, під час апаратної наради заявив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Замлинський звернувся до керуючої справами виконкому Львівської міськради Марти Литвинюк із проханням відтермінувати проведення гідравлічних випробувань у зв’язку з похолоданням.

«Марто Василівно, у мене до вас прохання, допоки є така погода перенести гідравлічні випробування. У мережі вже пишуть про те, що митися холодною водою не зовсім комфортно… Думаю, три-чотири дні великої погоди не зроблять для господарки міста, але для зручності мешканців це буде корисно», – сказав він.

Нагадаємо, вже від сьогодні, 6 травня, жителям 1300 будинків у Львові майже на місяць вимкнуть гарячу воду через проведення гідравлічних випробувань. Детальний перелік адрес дивіться тут.

Як повідомляв Львівський порталминулого року гідравлічні випробування у Львові розпочались 23 квітня і тривали теж майже місяць.

Торік у квітні львів’яни навіть створили петицію до міської ради з проханням припинити довгострокові гідравлічні випробування. Через них щороку у Львові тривалий час немає гарячої води, тож мешканці вимагали скоротити термін гідравліки всього до 7 днів.

Своєю чергою депутати Львівської міськради підтримали цю петицію і встановили, що термін проведення гідравлічних випробувань не повинен перевищувати трьох тижнів. Втім якщо за цей час будуть виявлені аварійні ділянки на мережах, то роботи продовжуватимуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *