ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ліквідатори та постраждалі внаслідок ЧАЕС отримали 1,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

До 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції, постраждалим внаслідок цієї техногенної катастрофи, а також дітям з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС місто виплатило одноразову матеріальну допомогу. Загалом кошти отримали 2 187 людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

 

На виплату таких фінансових допомог із бюджету міста виділили 1,5 млн грн. 1 244 людини, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС (1-ша та 2-га категорії) отримали по 700 грн.

«Також кошти скерували ліквідаторам аварії на ЧАЕС 2-ї категорії, а таких у Львові мешкає 800 осіб, та 3-ї категорії – 141 особа: вони отримали по 700 та 500 гривень матеріальної допомоги відповідно. А двом дітям з інвалідністю, яку вони отримали внаслідок аварії на ЧАЕС, виплатили по 1 000 гривень», – розповів начальник міського управління соціального захисту Ігор Кобрин.

Нагадаємо, до Дня ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС у грудні минулого року постраждалим від цієї техногенної катастрофи у Львові виділили понад 600 тис. грн.

Цьогоріч минає 33-тя річниця Чорнобильської катастрофи. Вона сталась 26 квітня 1986 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *