ОСТАННІ НОВИНИ

На Знесінні відкрили нову амбулаторію сімейної медицини

Вероніка Рой

|

На вул. Б. Хмельницького, 195 для понад 9 тисяч мешканців Шевченківського району Львова відкрили нову амбулаторію сімейної медицини. Амбулаторія є у складі КНП «Львівська 1-а міська клінічна лікарня ім. Князя Лева». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Зі слів головного лікаря КНП «Львівська 1-а міська клінічна лікарня ім. Князя Лева» Джемми Джафарової, амбулаторія на вул. Б. Хмельницького, 195 обслуговує 9200 мешканців, і є 7-ою у складі лікарні.

В новоствореному медичному закладі є 6 кабінетів. Усі кабінети розташовані на першому поверсі житлового будинку: реєстратура, хол, кабінет завідувача амбулаторії, два кабінети сімейних лікарів, процедурний кабінет, кабінети вакцинації та акушер-гінеколога.

В амбулаторії працюють 4 сімейних лікарів, 6 сімейних медсестер, реєстратор, процедурна медична сестра. Окрім консультацій та обстежень сімейного лікаря, для зручності жінок, в амбулаторії організовано прийом лікаря акушер-гінеколога та акушерки.

Працює заклад щоденно з 08.00 о 19.00 год. Невідкладну допомогу цілодобово надаватимуть в стаціонарі лікарні на вул. Ужгородській, 1, де завжди чергує сімейний лікар.

Загальна вартість робіт зі створення амбулаторії на вул. Б. Хмельницького, 195 становить понад 2,6 млн. грн. Зокрема, на проведення ремонтних робіт з бюджету розвитку міста використано 1 млн 914 тис. грн; медичне обладнання, інвентар та меблі закуплено за кошти міського бюджету на суму 474,8 тис. грн, також працівники лікарні залучили позабюджетні кошти на суму 227,5 тис. грн.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *