ОСТАННІ НОВИНИ

Президентські вибори. Керівників політичних партій закликали не ховатися за позицією «проти всіх»

Соломія Головіна

|

Народний депутат Віктор Кривенко звернувся до очільників політичних партій з проханням озвучити, кого з кандидатів їхня політична сила підтримує, а не ховатися за позицією «утримався». Таку заяву він зробив у студії одного з львівських телеканалів.

 

Фраза «проти всіх», на думку народного обранця, – це нечесне ставлення до виборців.

«Народний Рух України прийняв своє важке рішення підтримати курс діючого Президента. Хочу звернутися до пана Добродомова з «Народного контролю», Тягнибока із «Свободи», Садового із «Самопомочі», Гриценка з «Громадянської позиції», Смешка з «Сила і честь», Ляшка з «Радикальної партії», Наливайченка з партії «Справедливість», висловіть свою позицію, будьте чесними зі своїми виборцями, не ховайтеся за комфортною критикою і того кандидата, і іншого. Зрозуміло, що обидва заслуговують критики, але зараз країна стоїть на межі, в нас є точка біфуркації, рубікон: або туди, або сюди. Нема позиції «утримався», є за Порошенка, або за Зеленського, все інше – від лукавого», – сказав нардеп.

При цьому народний депутат Ігор Васюник також висловив свою підтримку чинному Президенту України, пояснивши, що не розуміє, куди заведе країну Володимир Зеленський.

«Думаю, що соціологія перед першим і другим туром нас трішки здивує, і буде зовсім інша арифметика. Я перебуваю у фракції «Народного фронту» і ніколи не був у команді діючого Президента. Чому я зайняв чітку позицію підтримки Петра Порошенка? Тому що попри всі ці промахи, розумію, куди цей президент веде: це курс, орієнтований на ЄС, НАТО, повагу до української культури, мови, тощо. Однак, я не розумію, куди нас заведе Зеленський», – сказав він парламентар.

Детальніше про те, як працюватиме Верховна Рада після виборів 21 квітня, читайте у матеріалі Львівського порталу «Встигнути все: парламентський порядок денний після президентських виборів».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *