ОСТАННІ НОВИНИ

З 19 квітня у Львові зросте вартість проїзду у нічних маршрутках

Наталя Дуляба

|

Вже з цієї п’ятниці, 19 квітня, вартість проїзду у нічних маршрутках Львова становитиме не 8, а 14 гривень. Про це Львівському порталу повідомили в АТП-1.

 

«Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, вартість проїзду в нічних автобусах становитиме 14 гривень. Рішенням виконавчого комітету також передбачено, що пільги на проїзд у нічних автобусах не діятимуть», – йдеться у повідомленні.

Згаданим рішенням виконком встановив, що нова ціна на проїзд у нічних маршрутках має становити подвійний розмір «денного» тарифу, тобто 14 гривень.

Зазначимо, нічні маршрутки почали курсувати у Львові у 2015 році. Вартість проїзду тоді становила 8 гривень, що теж було вдвічі більше від звичайного тарифу. Відтоді ціну на проїзд в автобусах у нічний час не піднімали.

Додамо, що у Львові працюють 7 нічних автобусних маршрутів: 1Н (Залізничний вокзал – Галицьке перехрестя), 2Н (Залізничний вокзал – ТЦ «Метро»), 3Н (Залізничний вокзал – ТРЦ King Cross Leopolis), 4Н (Залізничний вокзал – проспект Червоної Калини), 5Н (Залізничний вокзал – вул. Дністерська), 6Н (пл. Різні – Рясне-2), 7Н (пл. Різні – вул. Наукова).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *