ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на рейс виїдуть перші нічні маршрутки   

|

нічні маршруткиЗавтра, 1 липня, по Львову почнуть їздити нічні маршрутки. Автотранспорт працюватиме упродовж трьох місяців у тестовому режимі. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Автобуси курсуватимуть за сімома маршрутами. На час обстеження на кожному нічному маршруті працюватиме одна транспортна одиниця. Вартість проїзду становитиме 8 гривень. Посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють. Інтервал руху становитиме 1 год. – 1год. 20хв.

marshrutkyНагадаємо, рішення про запровадження нічних маршрутів 17 червня прийняв  виконавчий комітет Львівської міської ради. Він доручив департаменту житлового  господарства та інфраструктури вивчити попит населення на нічні автомобільні перевезення. Вирішено, що обстеження проводитиме ЛК АТП-1.

«Прийнято рішення про проведення обстеження нічних маршрутів у нашому місті на 3 місяці. Після цього знатимемо, яка реальна потреба в цьому проекті. Може бути і більше маршрутів, якщо буде потреба. Може бути і більша кількість автобусів на кожному маршруті, може  і тариф бути інший. Все залежить від пасажиропотоку», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Нічні маршрути з’єднуватимуть спальні райони з центром міста та з залізничним вокзалом.

unnamed13

unnamed-17

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *