ОСТАННІ НОВИНИ

Більше 75% мешканців Львівщини обрали свого лікаря

Наталя Дуляба

|

Станом на сьогодні, 15 квітня, декларації з лікарями підписали вже 75,3% мешканців Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«За даними електронної системи eHealth в системі зареєструвались 158 медичні заклади, що працюють на території області. Також в системі eHealth зареєструвались 1884 лікарів, що надають медичні послуги та 1896815 мешканців, які отримують медичні послуги», – розповіла директорка департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

За її словами, найактивніше укладають декларації мешканці Борислава, Червонограда, Трускавця, Львова, Дрогобича, а також Перемишлянського, Буського, Яворівського, Старосамбірського й Городоцького районів.

Як повідомляв Львівський портал, найменш активно обирають свого лікаря жителі Турківського району.

Водночас у Львові декларації підписали вже 80% мешканців.

Нагадаємо, кампанія «Обери свого лікаря» в Україні стартувала у квітні 2018 року. Підписувати декларацію із лікарем може кожен у будь-якому медичному закладі, незалежно від місця свого проживання чи реєстрації. Єдина умова – медзаклад має бути зареєстрований у системі eHealth. Покрокову інструкцію обрання лікаря дивіться тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *