ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт «Львів» розпочав активні переговори із авіаперевізниками з Іспанії, Франції та Америки

Андрій Котенський

|

Аеропорт «Львів» провів вдалі переговори з авіакомпаніями KLM, Air France, Transavia, Volotea, Delta, American Airlines, Iberia, Brussels Airlines, Ernest та WizzAir.  Про прихід чи розширення діяльності перевізників стане відомим після виборів керівництва країни. Про це після візиту керівництва львівського летовища до німецького Гановера, де відбулася міжнародна конференція авіаперевізників  Routes Europe 2019, повідомила керівник аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

 

За її словами, інтерес до Львова проявляють американські авіакомпанії Delta, American Airlines.

«Нарешті нас побачили американські авіакомпанії! Вони розширюють свою присутність в Європі і придивляються нарешті до нас. Обіцяли швидко зі свого боку вивчити попит ринку та бути на зв’язку, а я сподіваюся, що таки дотовчу ту скелю, яка на заваді прямих рейсів зі Львова до США», – повідомила Тетяна Романовська.

Також стало відомо, що дна із Іспанських авіакомпаній висловила оптимістичний прогноз на включення Львова до своєї мережі польотів.

«Цікаві розмови провели з іспанськими перевізниками Volotea, Vueling, Iberia! Одна з вказаних авіакомпаній висловила свій оптимістичний прогноз стосовно нас і я таки сподіваюсь на позитивні рішення після їхнього аналізу ринку», – повідомила Тетяна Романовська.

Водночас вона не приховує свого розчарування, що багато авіакомпаній відклали своє рішення по Львову в очікуванні результатів виборів в Україні.

Раніше Львівський портал повідомляв, що WizzAir хоче відкрити базу у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *