ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на Міжнародний музичний фестиваль Альберто Лисого

|

У Львові відбудеться Міжнародний музичний фестиваль спрямований на популяризацію багатої музичної спадщини видатного музиканта, скрипаля, педагога, аргентинця українського походження Альберто Лисого. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

У рамках фестивалю відбудуться безкоштовні майстер-класи для учнів музичних шкіл  та консерваторії по класу скрипки, альта, віолончелі та фортепіано.

Концерт-відкриття пройде в Дзеркальній залі Палацу Потоцьких, а Заключний концерт – у концертному залі ім. С. Людкевича Львівської національної філармонії, де свого часу під час останнього аншлагового концерту за участю самого майстра Альберто Лисого він пообіцяв повернутися до Львова. І цей фестиваль є символічним виконанням обіцянки всім меломанам – мешканцям та гостям міста Львова.

Програма концертів фестивалю включатиме, в першу чергу, камерні твори з репертуару Маестро Лисого, серед яких Струнний квінтет В.А. Моцарта, Фортепіанний квінтет А. Дворжака, Струнний секстет П. Чайковського, Струнний октет Ф. Мендельсона, Концерт для двох скрипок та струнного оркестру М. Арнольда, який був написаний на замовлення Ієгуді Менухіна для нього та його учня Альберто Лисого.

Організатори планують зробити фестиваль щорічним у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *