ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершують будівництво першої сільської амбулаторії

Наталя Дуляба

|

На території Львівщини триває будівництво 43 амбулаторій загальної практики сімейної медицини. У Перемишлянському районі будівельні роботи виконані на 95%. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Це не косметичні ремонти у морально застарілих приміщеннях, а будівництво нових сучасних сільських амбулаторій. Перша на Перемишлянщині вже майже готова до відкриття», – підкреслив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зазначимо, що амбулаторії загальної практики сімейної медицини зводять у селах таким чином, щоб охопити всю територію Львівської області. Таким чином кожен мешканець зможе отримати необхідну медичну допомогу.

Загалом на Львівщині мають спорудити 43 амбулаторії. Будівництво проходить у межах програми Підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській медицині, на яку для області виділили 377 мільйонів гривень.

Як повідомляв Львівський порталздати в експлуатацію ці 43 сільські амбулаторії на Львівщині планують у третьому кварталі 2019 року, тобто до кінця вересня.

До 2021 року на Львівщині також планують модернізувати 161 лікарню та ще 46 спеціалізованих закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, нещодавно сімейним лікарям нових сільських лікарських амбулаторій на Львівщині передали 43 позашляховики Renault Duster.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *